Rólunk

Szia, Szandi vagyok, táblagyáros és egy pici lány anyukája 🙂

Már 5 éve foglalkozom esküvői táblák és lakásdekorációk készítésével. Úgy gondolom, hogy minden kézműves terméknek kis lelke van, amit az alkotó adott neki a tudásával, az elkészítésre szánt idővel és a szeretettel, amivel készíti őket. Ugyanígy gondolkodom az én termékeimről is 🙂 Az eltérő faerezet, az ecsetvonások sokszínűsége és a feliratok különbözősége adja a tábláim lelkét, egyediségét. Ez pár dolgot magával vonz, amit jó, ha tudsz:

  • Minden termék kézműves, egyedileg készül a vágástól, festéstől kezdve a feliratozáson át, így nincs két tökéletesen egyforma tábla.
  • A táblákat kézzel feliratozom, nincs semmilyen digitális rész a folyamatban, így előzetes mintaterv nem készül.
  • Többségében fix méretű táblákkal dolgozom, mégis 1-2 cm-es eltérés előfordulhat.
  • A táblákon a saját kézírásomat láthatod, nem egy digitális vagy másolt betűtípust.

Az oldalon a képek között vannak fotósok által utómunkázott képek is, így a színárnyalatok nem feltétlen valósághűek. Ezért javaslom, hogy rendelés előtt kérlek nézd meg a legfrissebb munkáimat a Facebook vagy Instagram oldalamon 🙂

Bármilyen kérdésed van, keress bizalommal! 🙂

Kapcsolat

Telefon: +36-30/597-7848

E-mail: hello@bibodekoracio.hu (Előfordul, hogy a válaszlevelünk a SPAM mappában landol, így kérlek azt is ellenőrizd!)

Kövess minket Facebook is! http://www.facebook.com/bibodekoracio


Szállítás

Mivel minden terméket a te igényeidnek megfelelően készítem el, így az esküvői szezonban (május – szeptember) kb. 3 hét alatt tudom elkészíteni. Az év többi részében 2 hét az elkészítési idő.

Amennyiben hamarabb szeretnéd megkapni a terméket, mindenképp vedd fel velem a kapcsolatot, és kapacitástól függően igyekszem megoldani, hogy időben megkaphasd az általad választott terméket 🙂

Kiszállítási formák:

  • Személyes átvétel: Gyömrő
  • GLS házhozszállítás: csomagfeladás után 1-2 munkanap
  • FOXPOST automata: csomagfeladás után 2-5 munkanap szükséges, hogy a csomag megérkezzen az általad kiválasztott automatába. Automaták listája: https://foxpost.hu/csomagautomatak
  • Packeta: Csomagfeladás után 2-5 munkanap.

Ha a csomagod sérülten/hiányosan érkezett meg, az alábbi teendők mellett tudunk kártérítést igényelni a szállító cégtől:

  • Átvételtől számított 12 órán belül jelzed felém a problémát e-mailben és telefonon is
  • Fotót készítesz a sérülésről, csomagról és a csomagolásról is – ezek hiányában egyik szállító cég sem fogadja el a reklamációnkat.

Fizetés

Rendelésed után emailben felveszem veled a kapcsolatot, illetve küldöm a fizetéshez szükséges adatokat.